Mi lenne, ha a mai nap valami másnak a kezdete lenne?

Mi lenne, ha az életed örömtelibb lenne?

Mi lenne, ha olyan jól szórakoznál, hogy mások bírálatait észre sem vennéd?

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, melyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki.

 

A tudatosság mindent magába foglal, anélkül, hogy ítélkezne. Ez nem más, mint a hajlandóság és képesség arra, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk. A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan ráébred a lehetőségekre, a több választásra és az örömtelibb életre.

Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy fel-elismerd magad, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd el alakítani az életedet túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad.

Eddigi életedet a gondolatok, érzések és érzelmek irányításában élted. Az Access Consciouness segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta polaritástól, bezártságtól, beidegződésektől.

A polaritás nem engedi, hogy a dolgokat a maguk valójában lássuk, így képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. Ez arra kényszerít, hogy ennek a valóságnak a traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjünk. Ennek egyik legnagyszerűbb módszere az, ha a megengedés vezérel bennünket.

A megengedésben minden csak egy érdekes nézőpont.

A megengedés segítségével ráébredünk arra, hogy életünk mely területei azok, ahol vagy igazodunk és egyetértünk, vagy ellenállunk és ellenkezünk bármely nézőponttal, gondolattal, érzéssel, érzelemmel, hittel, ítélettel, következtetéssel és megfontolással.

Azzal, hogy emlékeztetjük magunkat, hogy minden, amit gondolunk érzünk, hiszünk, megítélünk vagy eldöntünk, csak egy érdekes nézőpont kérdése - fel tudjuk szabadítani magunkat.

Most van itt az idő, hogy megteremts magadnak egy másik valóságot!

Azt kell nézned, hogy hogyan teremtheted az életedet, nem pedig azt, hogy hogyan bírhatnád ki!

A változás forrása a kérdés, választás, lehetőség és hozzájárulás.

Kérdezel, és nem keresed a választ. A kérdés hatalmat ad, a válasz elveszi azt!

Az Access leginkább abban más, hogy mindig kérdésekben él, és soha nem állítja, hogy mindenre tudja, illetve csak ő tudja a választ. Kérdés rengeteg van, méghozzá olyanok, amelyek megkérdőjelezik a hitrendszereket, nézőpontokat és bírálatokat. Olyan kérdések ezek, amelyek eltörlik a korlátozásokat, és rávilágítanak azokra a pontokra, ahol azt választjuk, hogy nincs választásunk. Olyan kérdések ezek, amelyek elősegítik, hogy olyan tudatosságra tegyünk szert, melynek segítségével minden képzeletet felülmúló életet teremthetünk magunknak.

Azáltal, hogy tudatosítod azt, hogy a kérdés meg tudja változtatni a helyzet energiáját, elkezded látni, hogy mindig a kérdés nyitja meg az új ajtókat és lehetőségeket.

Ha hajlandó vagy arra, hogy folyamatosan a kérdésben élj, ajtót nyitsz annak, hogy az életed könnyedséggel, örömmel és ragyogással áradjon feléd.

Hogyan lehet ez még ennél is jobb?