Zero Waste

Én a kezdő

Sziasztok!

Anna vagyok, szeretem az életet, és próbálom kihozni belőle a legtöbbet. A környezetvédelem, amibe beletartozik véleményem szerint a vegánság is, a tudatos élet felé terelt. Igyekszem a háztartást, a vásárlást, önmagam karbantartását is tudatosan élvezni ☺ 

Mit is jelent a tudatosság?

Szerintem azt,hogy megfigyeljük a környezetünket, magunkat és ebből levonva a következtetést, szándékosan, önállóan döntést hozunk és e szerint cselekszünk. Tehát például én tudatosan nem eszem húst, mert utána néztem, alaposan átgondoltam és arra jutottam, hogy számomra ez nem egészséges, nem kivitelezhető. De lehet ez mondjuk, hogy tudatosan, a lehető legtöbb információ birtokában nem vásárolok műanyag terméket (ahogy csak tudom kerülöm). Sorolhatnám.

Ebben a blogban szeretném nektek összegyűjteni és megmutatni, hogy is lehet tudatosan élni, és mindezt élvezni is. Én sem vagyok tökéletes, sőt, nagyon sok hibám van, de azokat felismerve, tudatosan változtatva rajtuk, élek. 

Különböző témákon keresztül próbálom majd bemutatni, mit mivel helyettesíthetsz vagy hogy hagyd magad mögött. Segítséget szeretnék nyújtani a saját példámon keresztül, hogy eligazodj a környezetvédelem, vegán-és a Zero Waste életmód kesze-kuszaságában ☺ Mindezt persze tele vidámsággal, az élet szeretetével. 😘

Remélem felkeltette az érdeklődésedet a téma és továbbra is velem tartasz majd, meglátod érdemes lesz!

Addig is itt hagyok egy idézetet, ami már régen megfogott engem:

”Az ember véges számú esélyt kap arra, hogy újrakezdhessen valamit ebben az életben. Véges számú esélyt arra, hogy a múltján nem is, de a jövőjén változtasson!”

Anna 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük