Fahéjas, mandulás keksz

Fahéjas, mandulás keksz Hangolódjunk együtt a karácsonyra. Te is karácsonyi lázban égsz már? Vagy még csak eszedbe se jutott? A legújabb receptemmel garantálom, hogy te is karácsonyi hangulatba kerülsz! Próbáld ki a fahéjas, mandulás keksz receptem, csak görgess tovább! Hozzávalók két tepsihez: 220 g mandulaliszt 74 g vegan vaj 42 g nádcukor 1 tk vanília …

Fahéjas, mandulás keksz Read More »

Brokkolis-gombás wok

Brokkolis-gombás wok Ennél a receptnél már tényleg nincs gyorsabb. Mindösszesen 20 perc alatt elkészíthető és hmm… mennyei. Hétvégén, ha nincs időd főzni, ha munka után már nincs erőd a konyhába állni, akkor ez a te recepted! Brokkolis-gombás wok! Irány a konyha és próbáld ki! Hozzávalók: 1 fej brokkoli 6-7 közepes fej gomba 2 gerezd fokhagyma …

Brokkolis-gombás wok Read More »

Barackos zabpelyhes vegan muffin

Barackos zabpelyhes vegan muffin Őszibarack szezon van, használjuk ki és fogyasszuk minden formában. Zabkására, önmagában, palacsintába, muffinba. Szerintünk a legfinomabb muffin lett, amiben friss gyümölcs van. Mindez tojás és tejtermékek nélkül. Érdemes kipróbálni, nem fogsz csalódni. Lássuk a receptet: Hozzávalók: 270 g liszt 135 g cukor 1 marék zabpehely nagyobb csipet só 1 tk fahéj …

Barackos zabpelyhes vegan muffin Read More »

Lencse fasírt

Lencse fasírt Hűvösebb idő beköszöntével a sütő is gyakrabban van bekapcsolva. Előtérbe helyeződnek az őszi fűszerek és ételek, mint például a lencse fasírt. Kipróbálnátok? Akkor görgessetek lejjebb a receptért! Hozzávalók: 220 g száraz lencse 2 db babérlevél só 1 ev. őrölt lenmag + 2 ev. víz 1 ev. olaj (cukorbetegeknek elhagyható) 1 vöröshagyma 4 gerezd …

Lencse fasírt Read More »

Japán gombaleves

Japán gombaleves Különleges melengető levesre vágysz, így hogy lassan beköszönt az ősz? Akkor mindenféleképpen próbáld ki ezt a japán gombaleves receptemet! Miért is éri meg? Mert hihetetlenül gyorsan készen van, az egész családnak ízleni fog és egy esős napon is tökéletes fogás lesz ebédre! Hozzávalók 4 főre 1,5 l zöldségleves alaplé 1 közepes sárgarépa 6-7 …

Japán gombaleves Read More »

Gluténmentes cukkini palacsinta

Gluténmentes cukkini palacsinta Kitűnő hétvégi reggelinek való a cukkini palacsinta. Sós változatban készítettem el, friss zöldségekkel, de akár savanyúsággal is ehetitek. Szóval irány a bolt vagy a piac és vegyetek cukkinit.  Hozzávalók 2 főre 1 közepes cukkini 1 csésze zabliszt 1 csésze növényi tej 1/2 tk só frissen őrölt bors 1/4 csokor petrezselyem csipet fokhagyma …

Gluténmentes cukkini palacsinta Read More »

Pácolt tofu vörösrizzsel

Pácolt tofu vörösrizzsel Az a legjobb ebben a receptben, hogy előre el tudod készíteni. A tofut miután bepácoltad, 2-3 napig simán eláll a hűtőben. A kifőtt rizs is kibírja és akár egy külön étel is készíthető belőle. Legújabb receptem a pácolt tofu vörösrizzsel, igazi megmentő kaja.  Hozzávalók: 200 g puha natur tofu 1 csésze vörösrizs …

Pácolt tofu vörösrizzsel Read More »

Balzsamos barackos saláta

Balzsamos barackos saláta Még ne búcsúztassuk a nyarat, hiszen az idián nyár talán a legkellemesebb idő, mégis már készülhetünk az őszre, ami mindig meglepetésekkel teli. A legújabb receptem egy könnyű saláta, amit akár magában, akár köretként is ehetitek, de egy biztos nem lesz maradék! Kíváncsi vagy a balzsamos barackos saláta receptemre? Akkor görgess tovább! Hozzávalók …

Balzsamos barackos saláta Read More »

Rakott cukkini, kesu krémmel

Rakott cukkini kesu krémmel A cukkini a nyár egyik legjobb zöldsége. Érdemes kihasználni és sokféle ételt készíteni belőle. Az oldalon is megtalálsz jó néhány receptet, próbáld ki őket. De először is a rakott cukkini kesu krémmel nevezetű legújabb receptemet! Hozzávalók 2 főre 4 közepes cukkini 250 g gomba egy jó nagy marék dió só, bors …

Rakott cukkini, kesu krémmel Read More »

Iratkozz fel

Most megkapsz ingyen 1-1 receptet a 3 e-könyvemből!

Feliratkozás után eléred a VIP recepteket!

Automatikusan kapsz egy 10%-os kupont Jankánál!

A Házi mikulás csomag készítő füzet is a tiéd lesz!