1+1 Akció! Együtt most olcsóbb! 

Tudatosan élni Shop

Légy te a saját egészséged ura!

Szeretnél egészéges ételeket tálalni a családnak? Odafigyelsz az étkezéseidre és egészséges, fenntartható recepteket keresel? Növényi étrendet folytatsz és újabb receptekkel akarod feldobni a menüdet? Szeretnél vegán lenni? Akkor nézz szét az alábbi füzetek és e-könyveim között!

A növényi étrend ebook-ot vettem meg elsőnek és nagyon tetszett. Szerintem kimondottan jó, hogy nem csak receptek, de szakirodalom is van benne. A vegán édesélet pedig feldobja a szülinapokat, hiszen eddig csak abból késztettem a tortákat.
Varga Ági
Én csak az Őszi receptes füzetet vettem meg, mert nagyon szeretem az őszi ételeket. Az egyik kedvencünk lett a forró csoki, ami benne van.
Márta
Már két éve vegán vagyok és mind a három könyv meg van. Sőt a havi étrendet is letöltöttem, ami nagyban megkönnyítette a heti főzőcskézést. A család minden tagjának tudok készíteni belőle valami finomat.
Kiss Évi

Szeretnél még többet tudni?

Lepd meg a szerettedet!

Könyvet ajándékozni nagyszerű érzés, de nem biztos, hogy mindig mindenkinek ki tudjuk választani a legmegfelelőbb kötetet. Az Ajándékkártyákkal biztosra veheted, hogy családtagjaid és barátaid pontosan azt a könyvet kapják tőled ajándékba, amelyiknek a legjobban örülnének.