Elkezdődött a medvehagyma szezon, érdemes kihasználni! Megosztó, hogy ki szereti és ki nem. Többféleképpen elkészíthető, lehet belőle leves, fűszervaj, saláta hozzávaló. Én burgonyasalátába kevertem és készítettem egy csodás avokádó majonézt. Kíváncsi vagy a receptre? Akkor görgess tovább a medvehagymás burgonyasaláta hozzávalóihoz.
2 személyre:
A burgonyát főzd meg, de vigyázz ne főzd túl, hiszen még dolgozni kell vele. Az utolsó 5 percben öntsd hozzá a borsót vagy főzd külön meg.
A medvehagymát vágd össze nagyon finomra.
A majonézhez egy késes aprítóba vagy turmixba kanalazd az avokádó belsejét. Add hozzá rizsecete, mustárt, sót és turmixold össze. Majd add hozzá az olajat és azzal is turmixold, amíg krémes, majonéz állagot nem kapsz.
A burgonyát a borsóval öntsd egy keverőtálba, szórd hozzá a medvehagymát, picit sózd meg. Az avokádó majonézt öntsd hozzá, majd keverd alaposan össze.
Készen vagy!
Szeretsz kertészkedni?
Most kezded el és tanácstalan vagy, hogy mit, hogyan kellene csinálni?
Gyere és tanulj velem!
Ha szeretnél több információt, ha betekintést szeretnél a kertembe, akkor kattints a gombra.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
More information about our Cookie Policy