fbpx

Táplálkozási tanácsadás

Ki vagyok én és miben tudok segíteni neked?

Németh Anna vagyok:

Szeretnél egy egészséges életmódot kialakítani? Tudatos életre törekszel de nem tudod hol kezdj neki? Én tudok segíteni, hogy egy olyan  életmódot alakíts ki, ami belefér az életedbe és amivel támogatod a szervezetedet! Ha úgy érzed, hogy készen állsz a változtatásra, akkor jó helyen jársz. 

A tanácsadás során nem csak az étrendedet nézzük át, hanem az életmódodat is átbeszéljük és egy teljeskörű leírást adok.

Ha nem követsz növényi étrendet, nem vagy vegán akkor is jelentkezhetsz hozzám, hiszen a cél egy egészséges, fenntartható életmód kialakítása, ami illeszkedik a te életedbe!

Nem kell (semmi sem kötelező) növényi étrendre, vegán életmódra áttérni!

A tanácsadás tartalma:

  • 1,5 órás online beszélgetést, ezalatt átbeszéljük a jelenlegi étrendedet. Személyre szabottan ajánlok neked többféle lehetőségeket. A céljaidra koncentrálva, valamint azokra a buktatókra, amik akár korábban is az utadban álltak, átvesszük, hogy az egészséges, teljes értékű életmódot hogyan érdemes számodra űzni. 
  • Elemzem az anamnézised (kérdőívedet) és a táplálkozási naplódat, ezeket átbeszéljük.
  • Végig vezetlek a 10 lépéses életmódváltó programomon és megkapsz tőlem egy teljes anyagot. Megtanítalak arra, hogy hogyan legyél tudatos.
  • Lehetőséged van rá, hogy a konzultáció után is küldj egy étkezési naplót, és a tapasztalataidat, felmerülő problémákat, amit átnézek és ha valami észrevételem van, emailben küldöm.

Miben tudok neked segíteni?

  • Segítek abban, hogy elindulj az új életed útján egy olyan étrendet alakíts ki, ami téged támogat. Akár teljesen a növényi étrendre váltasz, akár csak részben ez a program egy jó kiinduló pont.
  • Olyan életmódbeli praktikákat és  konyhai rutint ismertetek meg veled, amivel egyszerűvé válnak a mindennapjaid.  Ha a célod az életmódváltásban akár a fogyás, hízás, akár az izomtömeg növelése mindezt egyszerűen, könnyen elérheted.
  • A növényi étrend tej- és tojásmentes, így intolerancia esetén is tudunk konzultálni. Ráadásul a gluténérzékenység sem jelenthet akadályt.
  • Hasznos információkat adok át, az étrendedre nézve és az egész életmódodat tekintve! 
  • Természetesen a saját ütemedben haladunk, én csak egy irányt, útmutatót adok személyre szabottan neked!

Ez a tanácsadás nem neked való:

  • Ha nem vagy kitartó és nehezen változtatsz. 

Ezen a tanácsadáson, konzultáción teljesmértékben rád és és az igényeidre fogok koncentrálni, teljesen mértékben rád szabom a tanácsaimat. A konzultáció során nem kell jegyzetelned, hiszen mindent megkapsz majd egy PDF dokumentumban. Beszerzési listát, minta étrendet, tippeket, jövőbe mutató tanácsokat, mire ügyelj kiemelten stb. Így évek múltával is lesz egy olyan információs anyagod, amihez bátran visszatérhetsz.

 A diéták helyett,  fontosabb, hogy megtanuljunk életmódot váltani. Az életmódváltásban a folyamatosság a kulcs, ezzel tudjuk finomhangolni a szervezetünket és szimplán evés helyett, a tudatos étkezést választani. A fogyókúra, csak időszakos megoldás, ezzel szemben az életmódváltás, ami az egész életünkre szól. 

Jelentkezz ingyenes felmérésre

A neved és email címed megadása nem jár semmiféle kötelezettséggel! Programba való csatlakozást nem von maga után!  A jelentkezés teljesen ingyenes! Emailben értesítelek a továbbiakról! 

Szeretnél egészséges életmódot kialakítani?

Számodra is az egészséged a legfontosabb, de nem tudod hol kezdj neki?

Én tudok segíteni, hogy egy olyan étrendet és életmódot alakíts ki, ami belefér az életedbe és amivel támogatod a szervezetedet! Ha úgy érzed, hogy készen állsz a változtatásra, akkor jó helyen jársz.