fbpx

Táplálkozási tanácsadás

12000Ft

Úgy érzed, hogy valami nincs rendben veled? Nem azt kaptad a növényi étrendtől, amit vártál? Esetleg még mindig fogyasztasz valami állati eredetűt, de szeretnéd azt is elhagyni? Nem tudod, hogyan tovább? A sok információ közt elvesztél?

A vegán táplálkozási tanácsadás akkor jó választás számodra, ha már ismered a növényi étrend alapjai, esetleg próbálkoztál is ezzel az életmóddal, de aztán valamiért feladtad, meggondoltad magadat.

Ha a fentiek közül akár csak egy is igaz rád, akkor jó helyen vagy! Segítek neked, hogy rendbe tegyünk, hogy átlásd, mit és hogyan kell enni. Viszont az egészség nem merül ki a táplálkozásban! Az életmódunkat is változtatni kell, holisztikusan tekints az egészségedre. 

Kategória:

A tanácsadás tartalma:

  • 1,5 órás online beszélgetést, ezalatt átbeszéljük a növényi étrend legfontosabb tudnivalóit. Személyre szabottan ajánlok neked többféle lehetőségeket. A céljaidra koncentrálva, valamint azokra a buktatókra, amik akár korábban is az utadban álltak, átvesszük, hogy ezt az életmódot hogyan érdemes számodra űzni.
  • Elemzem az anamnézised (kérdőívedet) és a táplálkozási naplódat, ezeket átbeszéljük.
  • Lehetőséged van rá, hogy a konzultáció után is küldj egy étkezési naplót, amit átnézek és megbeszéljük, ha valamit még javítani kell (újabb 1 órás online beszélgetés)

Miben tudok neked segíteni?

  • Segítek abban, hogy elindulj a növényi étrendhez vezető úton. Akár teljesen erre az étrendre váltasz, akár csak részben ez a program egy jó kiinduló pont.
  • Olyan konyhai rutint ismertetek meg veled, amivel egyszerűvé válnak a mindennapjaid. A vegán konyha alapvetően gyors, praktikus és egyszerű. Nincs bonyolult recept.  Ha a célod akár a fogyás, hízás, akár az izomtömeg növelése mindezt egyszerűen, könnyen elérheted.
  • A növényi étrend tej- és tojásmentes, így intolerancia esetén is tudunk konzultálni. Ráadásul a gluténérzékenység sem jelenthet akadályt.
  • Hasznos információkat adok át, akkor is, ha csak az étrendedet szeretnéd megreformálni,  több egészséges alapanyagot szeretnél beilleszteni a mindennapjaidba.
  • Természetesen a saját ütemedben haladunk, én csak egy irányt, útmutatót adok személyre szabottan neked!

Ez a tanácsadás nem neked való:

  • Ha nem ismered a növényi étrendet, nem tudod mi az a veganizmus, és tudod magadról, hogy nem vagy kitartó és nehezen változtatsz. Ebben az esetben a 30 lépéses vegán életmód programomat ajánlom, ami hamarosan indul! Addig is, ha feliratkozol hasznos információkat kapsz.

Ezen a tanácsadáson, konzultáción teljesmértékben rád és és az igényeidre fogok koncentrálni, teljesen mértékben rád szabom a tanácsaimat. A konzultáció során nem kell jegyzetelned, hiszen mindent megkapsz majd egy PDF dokumentumban. Beszerzési listát, minta étrendet, tippeket, jövőbe mutató tanácsokat, mire ügyelj kiemelten stb. Így évek múltával is lesz egy olyan információs anyagod, amihez bátran visszatérhetsz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Táplálkozási tanácsadás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egészséges életmódot kialakítani?

Számodra is az egészséged a legfontosabb, de nem tudod hol kezdj neki?

Én tudok segíteni, hogy egy olyan étrendet és életmódot alakíts ki, ami belefér az életedbe és amivel támogatod a szervezetedet! Ha úgy érzed, hogy készen állsz a változtatásra, akkor jó helyen jársz.