fbpx
Ez a szakácskönyv az igazi hedonistáknak készült, hiszen nem szerénykedik cukorban, lisztben és csokoládéban sem. Egy valamire kérlek kedves olvasóm, hogy ne vidd túlzásba ezen sütemények fogyasztását, mindig legyen meg az egyensúly. Fogyassz nap, mint nap egészéges, tápláló zöldségekben és gyümölcsökben gazdag ételeket, majd egyszer-kétszer kényeztesd magad és a családodat ezekkel az igazi csodasüteményekkel. Minden recept teljesen nélkülözi az állati termékeket, tehát tojás és tejmentes, így nem csak a vegánoknak, de az erre allergiásoknak is megfelelő. Találtok benne természetesen gluténmentes recepteket, sőt a legtöbb desszert azzá alakítható, ha van egy kis kézügyességetek. Nyugodtan engedjétek szabadjára magatokat a konyában és vegyétek csak inspirációnak a receptjeimet. Alkossatok és leljétek benne örömötöket, ahogyan én is tettem, míg készült a könyv!

Kapcsolódjunk

Gyere és csatlakozz a Tudatosan Élni közösséghez. Miért jó ez neked? Így elsőkézből értesülsz a kedvezményekről, akciókóról és a bejegyzésekről!

A feliratkozáshoz kapsz egy ingyen letölthető étrendet!

Szeretnél egészséges életmódot kialakítani?

Számodra is az egészséged a legfontosabb, de nem tudod hol kezdj neki?

Én tudok segíteni, hogy egy olyan étrendet és életmódot alakíts ki, ami belefér az életedbe és amivel támogatod a szervezetedet! Ha úgy érzed, hogy készen állsz a változtatásra, akkor jó helyen jársz.