Tudatosan élni

Légy te a saját egészséged ura!

Ez a szakácskönyv az igazi hedonistáknak készült, hiszen nem szerénykedik cukorban, lisztben és csokoládéban sem. Egy valamire kérlek kedves olvasóm, hogy ne vidd túlzásba ezen sütemények fogyasztását, mindig legyen meg az egyensúly. Fogyassz nap, mint nap egészéges, tápláló zöldségekben és gyümölcsökben gazdag ételeket, majd egyszer-kétszer kényeztesd magad és a családodat ezekkel az igazi csodasüteményekkel. Minden recept teljesen nélkülözi az állati termékeket, tehát tojás és tejmentes, így nem csak a vegánoknak, de az erre allergiásoknak is megfelelő. Találtok benne természetesen gluténmentes recepteket, sőt a legtöbb desszert azzá alakítható, ha van egy kis kézügyességetek. Nyugodtan engedjétek szabadjára magatokat a konyában és vegyétek csak inspirációnak a receptjeimet. Alkossatok és leljétek benne örömötöket, ahogyan én is tettem, míg készült a könyv!
VEGÁN édesélet
Ár
2990Ft
Leírás

Ebben a kis könyvben 25 elképesztő finomság található. Igyekeztem mindenkinek kedveskedni, így találtok benne gluténmentes, cukormentes és nyers recepteket is!

Legyen ez vagy az előző két könyvem nektek egy kis ízelítő, egy morzsa, hogy igen, lehet
másképp is élni, lehet tudatosan élni!

Figyelem ez a könyv, ahogy a többi is digitális (ebook), letölthető, minden eszközön könnyen olvasható!

 

Kosárba teszem

Kapcsolódjunk

Gyere és csatlakozz a Tudatosan Élni közösséghez. Miért jó ez neked? Így elsőkézből értesülsz a kedvezményekről, akciókóról és a bejegyzésekről!

A feliratkozáshoz kapsz egy ingyen letölthető étrendet!