Könyvet ajándékozni nagyszerű érzés, de nem biztos, hogy mindig mindenkinek ki tudjuk választani a legmegfelelőbb kötetet. Az Ajándékkártyákkal biztosra veheted, hogy családtagjaid és barátaid pontosan azt a könyvet kapják tőled ajándékba, amelyiknek a legjobban örülnének.

3 csomagból választhatsz! Az ajándékozott bármelyik csomaggal csak jól jár!

Az ajándékkártyák postán lesznek kiküldve a kért címre!

A megajándékozott egy éven keresztül bármikor felhasználhatja az ajándékkártyát az oldalon!

Szeretnél olyan ajándékot adni, amely nemcsak az ízlelőbimbókat kényezteti el, hanem segít is a bolygónk védelmében? A vegán életmód nem csak egészséges, de fenntartható is, és most itt a lehetőség, hogy megossz egy olyan ajándékot, amelynek a hatása messze túlmutat az asztalnál.

Az Ajándékkártya csomagok

Az ajándékkártyák részletes leírásáért kattints a képekre!

Az Ajándékkártya szabályzata

Vásárlás

Az Ajándékkártyára az összeg kifizetésével egy időben az általad meghatározott csomag összegével töltöm fel.


Általános tudnivalók

Bolti átvételű online rendelés esetén az Ajándékkártyával a rendelés átvételekor lehet fizetni, annak online beváltására nincs lehetőség.

Az Ajándékkártya felhasználható a tudatosanelni.hu webáruházában. 3 féle csomag közül tudsz választani:

  • A csomag ára 5500 Ft. A kártyát csak a Növényi étrend és Vegán édesélet csomagra használható fel. A könyvek e-könyvek, azaz letölthető, digitális termékek.
  • B csomag ára 9300 Ft. A kártyát a Növényi étrend, Vegán karácsonyi receptek és a Vegán édesélet e-könyvekre együttesen lehet felhasználni!
  • C csomag ára 11 200 Ft. A kártyát a webshopban található összes termékre felhasználható egyidejűleg!


Egyenleg

A kártyára feltöltött összeg első felhasználására leghamarabb a feltöltés napját követő napon kerülhet sor.

Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, és visszavásárlására sincs mód.


Felhasználás

Az ajándékkártya a feltöltés dátumától 12 hónapig érvényes. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, érvénytartama meg nem hosszabbítható és visszavásárlására sincs mód.

A kártyát a vásárláskor a KOSÁR menüpontban a KUPONKÓD részhez a kuponkód beírásával tudod felhasználni.


Egyéb tudnivalók

Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van, az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható. A feltöltést követően a kártya tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálom, az ez irányú kérelmek teljesítését kizárom.

Nem vállalok felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért, a kártyát pótolni nem tudom. Kérlek, a fizikai kártyát tartsd biztonságos helyen! Az Ajándékkártyáját ne dobd ki addig, míg megrendelésedet emailben meg nem kaptad.

A megvásárolt e-Ajándékkártyát a vásárlást követően 24 órán belül emailben küldöm, a részletes tájékoztatóval. Ezért kérlek olyan email címet adj meg, amit használsz!

A fizikai kártyát a vásárlást követően 1-3 munkanapon belül kézbesítem a Magyar Posta által, elsőbbségi tértivevényes úton.

Szeretnél még többet tudni?

Ingyenes receptek

Szeretnél 19 ingyenes receptet? 

Amiket még sehol se osztottam meg?

Ráadásul különleges, minden évszakra való recepteket?

Na kéred?

IMG_2999