Könyvet ajándékozni nagyszerű érzés, de nem biztos, hogy mindig mindenkinek ki tudjuk választani a legmegfelelőbb kötetet. Az Ajándékkártyákkal biztosra veheted, hogy családtagjaid és barátaid pontosan azt a könyvet kapják tőled ajándékba, amelyiknek a legjobban örülnének.

3 csomagból választhatsz! Az ajándékozott bármelyik csomaggal csak jól jár!

Az ajándékkártyát kérheted virtuális, azaz letölthető formában vagy fizikai kártyaként, postán kiküldve!

A megajándékozott egy éven keresztül bármikor felhasználhatja az ajándékkártyát az oldalon!

Szeretnél olyan ajándékot adni, amely nemcsak az ízlelőbimbókat kényezteti el, hanem segít is a bolygónk védelmében? A vegán életmód nem csak egészséges, de fenntartható is, és most itt a lehetőség, hogy megossz egy olyan ajándékot, amelynek a hatása messze túlmutat az asztalnál.

Az Ajándékkártya csomagok

Az ajándékkártyák részletes leírásáért kattints a képekre!

Az Ajándékkártya szabályzata

Vásárlás

Az Ajándékkártyára az összeg kifizetésével egy időben az általad meghatározott csomag összegével töltöm fel.


Általános tudnivalók

Bolti átvételű online rendelés esetén az Ajándékkártyával a rendelés átvételekor lehet fizetni, annak online beváltására nincs lehetőség.

Az Ajándékkártya felhasználható a tudatosanelni.hu webáruházában. 3 féle csomag közül tudsz választani:

  • A csomag ára 5500 Ft. A kártyát csak a Növényi étrend és Vegán édesélet csomagra használható fel. A könyvek e-könyvek, azaz letölthető, digitális termékek.
  • B csomag ára 9300 Ft. A kártyát a Növényi étrend, Vegán karácsonyi receptek és a Vegán édesélet e-könyvekre együttesen lehet felhasználni!
  • C csomag ára 11 200 Ft. A kártyát a webshopban található összes termékre felhasználható egyidejűleg!


Egyenleg

A kártyára feltöltött összeg első felhasználására leghamarabb a feltöltés napját követő napon kerülhet sor.

Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, és visszavásárlására sincs mód.


Felhasználás

Az ajándékkártya a feltöltés dátumától 12 hónapig érvényes. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, érvénytartama meg nem hosszabbítható és visszavásárlására sincs mód.

A kártyát a vásárláskor a KOSÁR menüpontban a KUPONKÓD részhez a kuponkód beírásával tudod felhasználni.


Egyéb tudnivalók

Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van, az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható. A feltöltést követően a kártya tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálom, az ez irányú kérelmek teljesítését kizárom.

Nem vállalok felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért, a kártyát pótolni nem tudom. Kérlek, a fizikai kártyát tartsd biztonságos helyen! Az Ajándékkártyáját ne dobd ki addig, míg megrendelésedet emailben meg nem kaptad.

A megvásárolt e-Ajándékkártyát a vásárlást követően 24 órán belül emailben küldöm, a részletes tájékoztatóval. Ezért kérlek olyan email címet adj meg, amit használsz!

A fizikai kártyát a vásárlást követően 1-3 munkanapon belül kézbesítem a Magyar Posta által, elsőbbségi tértivevényes úton.

Szeretnél még többet tudni?

Lepd meg a szerettedet!

Könyvet ajándékozni nagyszerű érzés, de nem biztos, hogy mindig mindenkinek ki tudjuk választani a legmegfelelőbb kötetet. Az Ajándékkártyákkal biztosra veheted, hogy családtagjaid és barátaid pontosan azt a könyvet kapják tőled ajándékba, amelyiknek a legjobban örülnének.